Pravila privatnosti za video marketing

Na stranici Video Marketing, dostupnoj s https://videomarketing.hr/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi Video Marketing i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj politici privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova Pravila privatnosti primjenjuju se samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i/ili prikupili u Video Marketing. Ova se pravila ne primjenjuju na bilo koje podatke prikupljene offline ili putem drugih kanala osim ove web stranice. 

Pristanak

Korištenjem naše web stranice ovim pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje tražite i razlozi zašto ih tražite bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke.

Ako nas izravno kontaktirate, možemo primiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e -pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitka koje nam možete poslati, te sve druge podatke koje možete odlučiti dati.

Kada se registrirate za račun, možemo zatražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e -pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

Pružite, upravljajte i održavajte našu web stranicu

Poboljšajte, prilagodite i proširite našu web stranicu

Razumjeti i analizirati kako koristite našu web stranicu

Razvijajte nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnosti

Komunicirati s vama, izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući za korisničku podršku, kako bismo vam dostavili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web stranicu, te u marketinške i promotivne svrhe

Šalje vam e -poštu

Pronađite i spriječite prijevaru

Datoteke zapisnika

Priča se prema standardnom postupku korištenja datoteka dnevnika. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio su analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice za upućivanje/izlaz, a možda i broj klikova. Oni nisu povezani ni s jednom osobnom identifikacijskom informacijom. Svrha je informacija analizirati trendove, upravljati web lokacijom, pratiti kretanje korisnika na web stranici i prikupljati demografske podatke.

Kolačići i web beacons

Kao i svaka druga web stranica, Video Marketing koristi 'kolačiće'. Ovi se kolačići koriste za pohranu podataka uključujući preferencije posjetitelja i stranica na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih posjetio. Podaci se koriste za optimiziranje korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih podataka.

Naši oglašivački partneri

Neki oglašivači na našoj web stranici mogu koristiti kolačiće i web svjetionike. U nastavku su navedeni naši partneri za oglašavanje. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoja Pravila privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, hiperpovezali smo se do njihovih Pravila privatnosti u nastavku.

Google https://policies.google.com/technologies/ads

Facebook https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Bing https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources-policies/personalized-ads

Pravila privatnosti partnera za oglašavanje

Na ovom popisu možete pronaći Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera tvrtke Video Marketing.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili web-pratilica koje se koriste u odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na stranici Video Marketing, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu oglasnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Imajte na umu da Video Marketing nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači treće strane.

Pravila privatnosti trećih strana

Pravila privatnosti Video Marketing -a ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da se za detaljnije informacije obratite odgovarajućim Pravilima privatnosti ovih poslužitelja oglasa trećih strana. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete onemogućiti kolačiće putem svojih pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

CCPA prava na privatnost (ne prodajte moje osobne podatke)

P

rema ZKPA, između ostalih prava,

CCPA prava na privatnost (ne prodajte moje osobne podatke)

Prema CCPA -i, među ostalim pravima, potrošači u Kaliforniji imaju pravo na:

Zatražite da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i posebne dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima.

Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.

Zatražite od tvrtke koja prodaje osobne podatke potrošača da ne prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti upoznati sa svim svojim pravima na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo pristupa - Imate pravo zatražiti kopije svojih osobnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.

Pravo na ispravak - Imate pravo zahtijevati da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zahtijevati da dopunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje - Imate pravo zahtijevati brisanje vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade - Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor na obradu - Imate pravo na prigovor na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prijenos podataka - Imate pravo zahtijevati da pod određenim uvjetima prenesemo podatke koje smo prikupili drugoj organizaciji ili izravno vama.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i vode njihove aktivnosti na mreži.

Video Marketing ne prikuplja svjesno nikakve podatke koji otkrivaju identitet djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete na našoj web stranici dalo ovakvu vrstu podataka, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve kako bismo ih odmah uklonili takve podatke iz naše evidencije.

crossmenu